ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Πέμπτη 16:45
Το Ίδρυμα 
 
Η Βάσια δουλεύει σε μια πολυεθνική  εταιρεία καλλυντικών και είναι παντρεμένη με τον Αργύρη. Εκείνος είναι χειρουργός κι εργάζεται σε μια ιδιωτική κλινική, χωρίς, όμως, να έχει καταφέρει επαγγελματικά όλα όσα επιθυμούσε. Η νεαρή κοπέλα λατρεύει τη δουλειά της και έχει αναπτύξει στενή, φιλική σχέση με την προϊσταμένη της, την Αναστασία, η οποία είναι παντρεμένη, με τον Θεοχάρη. Όταν η Αναστασία και ο Θεοχάρης καλέσουν την Βάσια και τον Αργύρη σε μια εκδήλωση, οι δεύτεροι θα έρθουν σε δύσκολη θέση, καθώς, εμμέσως, θα τους ζητηθεί να γραφτούν σε μια οργάνωση με την ονομασία «Το Ίδρυμα». Η Βάσια θα αντιληφθεί πως κάτι κρύβεται πίσω από αυτήν την πρόταση, αλλά η άρνησή της να συμμετάσχει θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο στον γάμο της, όσο και στην επαγγελματική της ζωή.  
 
 

 
Νέα επεισόδια
 
Η σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα από την αρχή της μετάδοσής της, παρουσιάζοντας ιστορίες με επίκεντρο τα οικογενειακά θέματα, επιστρέφει με νέα επεισόδια.
 
Οι «Οικογενειακές ιστορίες» μεταδίδονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:45 και θα εστιάζουν σε κοινωνικά θέματα και ζητήματα που πολλές οικογένειες καθημερινά καλούνται να επιλύσουν.
 
Στόχος της σειράς είναι να παρουσιάσει, με όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό τρόπο, ιστορίες της καθημερινότητας και να ξεδιπλώσει τη ζωή και τα προβλήματα απλών ανθρώπων.
 
Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, ζωές που ανατρέπονται λόγω ανεργίας και ερωτικές αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή. 
 
 
 
 

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ