ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
Τετάρτη 21:50
 
Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου καλά κρυμμένα μυστικά χρόνων θα έρθουν στο φως με το άνοιγμα των πακέτου.
 
Παραλήπτρια του πρώτου πακέτου είναι η ερμηνεύτρια, Φωτεινή Δάρρα. Η ίδια κάθεται για δεύτερη φορά στην θέση του παραλήπτη στην ιστορία της εκπομπής και είχε μεγάλη αγωνία για το τι την περιμένει. Πώς θα αντιδράσει όταν δει ότι κέρδισε το κλειδί της καρδιάς ενός ολόκληρου χωριού με τη συμπεριφορά της; Ποια έκπληξη την περιμένει;
 
Ο 43χρονος Χάρης, έρχεται από την Σαντορίνη με την ελπίδα να βρει τα αδέρφια του. Μέχρι πριν πέντε χρόνια νόμιζε ότι είναι μοναχοπαίδι. Όλα ανατράπηκαν, το 2012, όταν σε ένα καυγά των γονιών του άκουσε πως η μητέρα του έχει ακόμα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο. Η κατάσταση της υγείας της, με την πάροδο του χρόνου, επιδεινώθηκε αφού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα άνοιας. Έτσι αντί να προσφωνήσει τον αποστολέα με το όνομά του, ανέφερε τα ονόματα των αδερφών του. Ο Χάρης έψαξε και βρήκε ότι όντως υπάρχουν ακόμα δύο παιδιά και ότι η μητέρα του αναγκάστηκε να τα εγκαταλείψει με τον χειρότερο τρόπο. Από τότε έβαλε στόχο να της κάνει αυτό το δώρο και έστω και τώρα, 60 χρόνια μετά, να τους φέρει σε επαφή.
Θα αποδεχτούν και τα δύο αδέρφια την πρόσκληση; Έμαθαν ποτέ την αλήθεια για την φυγή της μητέρας τους; Πώς θα αισθανθεί εκείνη όταν έρθει αντιμέτωπη με το παιδί της; Θα το αναγνωρίσει;
 

 
 
Σε νέα ημέρα και νέα ώρα
 
 
Πραγματικές ιστορίες, αληθινοί πρωταγωνιστές. Αυτό είναι το «Πάμε πακέτο». Μια εκπομπή, που εδώ και 12 χρόνια καταφέρνει με επιτυχία να συντονίζει χιλιάδες τηλεθεατές στη συχνότητα των συναισθημάτων.
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, φέτος, μας υποδέχεται κάθε Τετάρτη στις 21:50. Κάθε Τετάρτη και ένα νέο «σενάριο» που μόνο η ζωή μπορεί να γράψει. Και αυτή τη χρονιά θα βιώσουμε μαζί τις πιο δυνατές, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες.
 
Άνθρωποι που τολμούν να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής τους, που θέλουν να κλείσουν κύκλους αναζητήσεων, που έχουν ανάγκη να λυτρωθούν, που θέλουν ν’ αγαπήσουν και ν’ αγαπηθούν. «Σ’ αγαπώ», «Σ’ ευχαριστώ», «Συγνώμη», «Μου έλειψες», είναι φράσεις που χωρούν στο πακέτο. Γίνονται αφορμή να ξεδιπλωθούν ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ψάχνουν την αλήθεια, προσδοκούν μια συνάντηση, επιθυμούν τη λύτρωση και τελικά αναζητούν την αγάπη.
 
 
«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!