Το «Νότα Μία» έχει… concept
 
 
Το «Νότα Μία» από την Κυριακή 1η Απριλίου γίνεται θεματικό! Κάθε επεισόδιο και ένα αφιέρωμα σε συνθέτες, ερμηνευτές, αλλά και σε εποχές και μουσικά είδη.
 
Η Σμαράγδα Καρύδη κάθε Κυριακή στις 20.00 έχει… concept, υποδέχεται τους παίκτες δυο δυο, τους καλεί να τεστάρουν τις μουσικές τους γνώσεις και να κερδίσουν μέχρι και 5.000 ευρώ.  
 
Το πρώτο θεματικό επεισόδιο του «Νότα Μία», την Πρωταπριλιά, κάνει ένα flashback στα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα. «Του αγοριού απέναντι», «Άνοιξε Πέτρα»... οι παίκτες αυτοσχεδιάζουν και μαντεύουν τον σωστό τίτλο σ’ έναν γύρο «Χωρίς Λόγια», αλλά με πολλή φαντασία!
 

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν αφιερώματα στον Αντώνη Ρέμο και τον Γιώργο Θεοφάνους, αλλά και στο καλοκαίρι και την αγάπη. Kι αυτά είναι μόνο η αρχή! 


Νότα Μία
Σάββατο & Κυριακή στις 20:00
 
 
Η μπάντα βγαίνει στη σκηνή. Σαν συναυλία. Το κοινό ψιθυρίζει τις νότες. Τρεις παίκτες βρίσκουν τα τραγούδια. Το «Νότα Μία» ξεκινά!
 
Το νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη. 
 
Τρεις διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται στα κουπλέ και τα ρεφρέν της ζωής τους. Σκοπός τους είναι να βρουν τα τραγούδια, να απαντήσουν γρήγορα και να κερδίσουν έως και 5.000 ευρώ!
 
Το «Name that Tune», όπως είναι ο επίσημος τίτλος του παιχνιδιού, ξεκίνησε πριν από 65 χρόνια από το ραδιόφωνο του NBC, πέρασε στην τηλεόραση και από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζει να παίζεται αμείωτα σε δεκάδες χώρες παγκοσμίως. Αυτή τη στιγμή σχεδιάζεται να γίνει ακόμα και μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ.
 
Το «Νότα Μία» παίζεται σε πέντε γύρους: Στους τρεις πρώτους παίζουν όλοι οι παίκτες, στους δύο επόμενους περνούν οι δύο καλύτεροι και μόνο ένας φτάνει στον τελικό, διακδικώντας έως και 5.000 ευρώ.
 
Γιατί από τη μουσική βγαίνεις μόνο κερδισμένος!
 
 
«Νότα Μία»: Σάββατο & Κυριακή στις 20:00
 
 
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 212 212 2273