Ανάβουν τα αίματα στην τελική ευθεία για την ανάδειξη προέδρου της κέντρο-αριστεράς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσίευση: 22 Οκτ 2017 - 20:33
A+ A-

Ανάβουν τα αίματα στην τελική ευθεία για την ανάδειξη προέδρου του νέου φορέα της κέντρο-αριστεράς, Στον χθεσινό καυγά Καμένη-Θεοδωράκη παρενέβη σήμερα ο Γιάννης Μανιάτης, στρέφοντας τα πυρά του κατά πάντων.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση «ΕΨΙΛΟΝ», ο Γιάννης Μανιάτης επανέλαβε πως «οι ηγεσίες τόσο της ΔΗΣΥ όσο και του Ποταμιού ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν κι αυτό είναι, η στασιμότητα της ΔΗΣΥ στο 7% και η κατάρρευση του Ποταμιού στο 1,5%», διαμηνύοντας έτσι την «ανάγκη αλλαγής στην ηγεσία της προοδευτικής παράταξης».

Σχετικά με την αντιπαράθεση Στ.Θεοδωράκη- Γ. Καμίνη σημείωσε πως το «σχόλιο περί lifestyle, είναι ανεπίτρεπτο» και ότι αν υπάρχει σύγκρουση αυτή θα έπρεπε να είναι για θέσεις, για απόψεις. Σε σχέση δε με παλαιότερη δήλωση του δημάρχου Αθηναίων, ο Γ. Μανιάτης δήλωσε ότι ο κ. Καμίνης «εννοεί να είναι επικεφαλής μερικής απασχόλησης, αφού έχει ξεκαθαρίσει ότι θα διατηρήσει και τη θέση του στο Δήμο. Ο ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης πρέπει να είναι κάθε μέρα πλάι στον πολίτη και στη Βουλή».

WEBTV: ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ